Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmé sobotní kolo taneční soutěže StarDance se stalo osudným Josefu Maršálkovi (42) a tanečnici Adrianě Maškové. Právě tento pekař a cukrář takzvaným haterům ležel v minulých kolech silně v žaludku, protože procházel vyřazováním. Poslední kolo už mu ale nepřálo. Lidé, kteří ho nemají rádi, tak naplno projevili ovace.

„Bože! Šampaňské a oslavovat!“ napsala jedna z divaček a další divačky se ihned přidaly. „Konečně, trvalo to dlouho.“ „Na světě už nejsou žádné jistoty, už ani Maršálek nepostupuje, fajn,“ přidal se ironicky i jeden z diváků.

Samozřejmě se najdou i lidé, kteří cukrářova odchodu ze soutěže litují. „Je to skvělý člověk. Vydržela bych ho poslouchat hodiny, jeho zážitky, prožitky. Závěrečná řeč byla super. Pepo, nezaobírejte se sr*čkama, život je krátký. Přeji mnoho úspěchů,“ napsala krásná slova jedna z komentujících.

Sám moderátor večera Marek Eben během přenosu prohlásil, že díky Josefovi teď všichni vědí, co to znamená hater. Jak to vnímá on sám? „Já nevím, zdali mám být rád, nebo ne. Radši bych byl, kdyby ty lidi měli jinou práci doma než zapotřebí psát. Mě to mrzí do té míry, že nechápu, co ti lidé dělají v životě, že mají potřebu toto dělat. Já jsem člověk, který věří v karmu, věřím v sílu slova. Co jde z člověka ven, to se mu vrátí. Já tento tip lidí nechci u sebe mít. Je to velmi toxické. Pokud máte takový lidi kolem sebe, tak utečte, nemáte šanci je předělat,“ svěřil se Super.cz Josef Maršálek.

Hateři ho sice v dalším kole neuvidí, ale dočkají se ho ve finále letošního StarDance. Josef Maršálek a Adriana Mašková se už teď na tento galavečer připravují.

Reklama

Další články

Načítám