Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taneční duo Josef Maršálek a Adriana Mašková si v posledním kole StarDance pojmenované Letem světem vytančilo od poroty nejméně bodů. I tak ale zůstávají. Soutěž po přičtení hlasů diváků opustili zpěvačka Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti.

Někteří diváci jsou ale vzteky bez sebe, že je věčně usměvavý cukrář stále ve hře. Jak on sám vnímá silnou kritiku od lidí? „Já mám perfektní vzkaz. Vygooglujte si pravidla této soutěže, já je nevymyslel,“ vzkázal haterům přes Super.cz.

„Lidi dali najevo, že nás tady chtějí. Je jasné, že se to někomu nelíbí, ale my za to nemůžeme. Těm, co nám posílají hlasy, děkujeme, ale máte to na svědomí,“ žertovali.

Josef je navíc klidné povahy, nerozčiluje se, ani se nenechá rozhodit zlobou některých lidí. „Zeptejte se v mém okolí. Čím více jsem vnitřně nespokojený, tím jsem klidnější, až to moje okolí nezvládá a utíká pryč,“ dodal během našeho rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám