Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před branami semifinále opustili StarDance Josef Maršálek (42)Adriana Mašková. Osmé kolo soutěže se stalo tanečnímu páru osudným. Přestože podle poroty předvedli skvělé výkony, na postup to tentokrát nestačilo. Taneční pár se s diváky dojemně a vtipně rozloučil.

Výkony Josefa Maršálka byly pro mnohé televizní diváky trnem v oku, z čehož si známý cukrář nic nedělal. A jak sám přiznal, byl to pro něj také motor do kol dalších. „Moje milá drobotino, já jsem do téhle soutěže na první dobrou jít nechtěl. Vzal jsem si hodně času na to přemýšlení, pak jsem se rozhodl; a byla chvíle, kdy jsem si říkal, jestli to rozhodnutí bylo správné, protože má účast v téhle soutěži vyvolala jistou společenskou diskuzi. Tak čím déle jsem tou soutěží postupoval, tak jsem byl radši, že to mé rozhodnutí bylo v té soutěži být,“ řekl Josef Maršálek, který svou děkovnou řečí pobavil.

Poděkoval nejen své taneční partnerce Adrianě, ale také své rodině, kolegům na parketu a kapele. Vedle toho poslal divákům StarDance jasný vzkaz. „Doma u obrazovek všechny obejměte, řekněte jim, že je máte rádi, a prosím vás, nezaobírejte se s*ačkama, život je strašně krátký,“ řekl Josef Maršálek.

Svým proslovem diváky v sále pobavila také Adriana Mašková. „Já bych chtěla říct, že odcházíme naprosto šťastní a naplnění. Ušli jsme krásnou cestu, trošku nečekanou, teda za mě, všichni jste to nečekali, tak se netvařte, že jsem jediná,“ rozesmála tanečnice publikum a poděkovala televizi za seznámení s Josefem Maršálkem. „Děkuji, že jste mě spojili právě s Josefem, protože to pro mě bylo opravdu obohacující,“ dodala Adriana Mašková.

Do semifinále StarDance postoupili Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, Iva Kubelková a Martin Prágr, Vavřinec Hradilek s tanečnicí Kateřinou Bartuněk Hrstkovou a Darija Pavlovičová s Dominikem Vodičkou.

Reklama

Další články

Načítám