Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cukrář Josef Maršálek (42) se připravuje na osmé kolo StarDance. S tanečnicí Adrianou Maškovou předvedou divákům dva tance, kvůli kterým musí také trávit mnohem více času na trénincích. I kvůli tomu už porotce show Peče celá země přesídlil natrvalo do Prahy.

„Už jsem jenom v Praze, domů jedu tak na noc jednou za týden, spíš za 14 dní,“ svěřil se Josef Maršálek, který jinak se svým partnerem Petrem žije v jižních Čechách. Podporu v publiku má ale od svého muže pravidelně. „Jezdí, když může, teď byl v zahraničí kvůli práci, ale zase přijede,“ prozradil Josef Maršálek na předávání šeku Centru Paraple, pro které se letos vybrala rekordní částka.

Známý cukrář je rád, že se mohl charitativního večera zúčastnit, s tanečnicí už se ale pilně připravují na další sobotu. Soutěží si dosud prošel bez zranění a nemoci. „Já jsem si rýmičkou prošel před začátkem StarDance, ale od té doby jsem zdravý,“ řekl s tím, že ho ale trápí psychika.

„Psychická únava z mé strany je větší než ta fyzická,“ svěřil se Maršálek, kterému dávají dlouhé tréninky zabrat. „Včera jsme měli trénovat od jedenácti do sedmi a skončili jsme v devět, prostě přetahujeme přes ten plán,“ dodal Maršálek, který má pak po náročných trénincích problémy se spánkem.

„Já jsem měla minulé pondělí krizovku, že člověk do toho nemá chuť, tak jsme měli neděli volnou, a hrozně nám to prospělo. Chytli jsme druhý dech a je to super,“ dodala v závěru tanečnice Adriana Mašková.

Reklama

Další články

Načítám