Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v sobotu půjde ve StarDance z kola ven další taneční pár. Obecně platí, že k největším outsiderům celé soutěže od začátku patří cukrář Josef Maršálek (42), který tančí po boku Adriany Maškové. Zatím ale vždy vypadl někdo jiný a usměvavý cukrář se i přes nízké známky od poroty protančil do dalších kol.

„Lidi dali najevo, že nás tady chtějí. Je jasné, že se to někomu nelíbí, ale my za to nemůžeme. Těm, co nám posílají hlasy, děkujeme, ale máte to na svědomí,“ žertovali v rozhovoru pro Super.cz po minulém kole StarDance Maršálek s Maškovou.

U sázkařů to ale není tak jednoznačné. Nejmenší bodový zisk od porotců sázkoví experti očekávají u trojice tanečníků Maršálek, Hradilek, Adamczyk, i když o tom, kdo půjde z kola ven, rozhodují nejvíce hlasy diváků.

Nejčastěji se u Chance sází na to, že se v sobotu rozloučí Iva Kubelková (46) nebo Josef Maršálek, což naznačují i jejich shodné kurzy 3:1,“ informovala mluvčí sázkové společnosti Markéta Světlíková. To u Fortuny je naopak Kubelková (3,10:1) dokonce největší adept na vypadnutí, až za ní s mírnými rozestupy Vavřinec Hradilek (37) (kurs 3,2:1) a Josef Maršálek (3,5:1).

Naopak největší favoritkou celé soutěže je i podle sázkových kanceláří Eva Adamczyková (30), černým koněm StarDance je pak herečka Darija Pavlovičová (22), jež nejprve patřila k outsiderům soutěže, nakonec si ale získala sympatie diváků a stále více se líbí její taneční výkony i porotě.

Sázkové kanceláře ji dokonce tipují jako druhou nejlepší účastnici StarDance. O všem ale nakonec stejně rozhodne porota a především diváci.

Reklama

Další články

Načítám