Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V zákulisí StarDance i navzdory napětí a stresu panuje vždy skvělá nálada. Jinak tomu nebylo ani před pátým večerem. V šatnách se ještě bez líčení a v pouhém župánku ukázala fotografům moderátorka Tereza Kostková (47) a manželé Adamczykovi nešetřili něžnostmi.

Během pátého večera se fanoušci taneční soutěže museli rozloučit s párem Tereza Mašková (28) a Daniel Kecskeméti. Zpěvačka s růžovou kšticí před přenosem sršela energií a klábosila se svou kolegyní Darijou Pavlovičovou.

Nevynechala ani společné focení se svou jmenovkyní Adrianou Maškovou a její partnerem Josefem Maršálkem (42), který se během pózování s krásnými kolegyněmi pokoušel o svůdné pohledy.

Jako čerstvě zamilovaní se k sobě v zákulisí měli Marek Adamczyk (36) se svou ženou. Místo toho, aby si do posledních chvil opakoval taneční kroky, měl oči jen pro svou manželku Evu Adamczykovou (30), se kterou nešetřili ani něžnými polibky.

V křesle vizážisty také notnou chvíli trávila Iva Kubelková (46). Její dlouhé vlasy daly tentokrát kadeřníkům pěknou práci. Pro sambu se jí totiž rozhodli vytvořit obří hřívu, která jim rozhodně při natáčení dala pořádně zabrat. Jak to v zákulisí před pátým večerem StarDance probíhalo, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám