Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmý večer StarDance byl ve znamení charity. Již tradičně tančili soutěžící pro Centrum Paraple, na jehož konto se během večera podařilo vybrat neuvěřitelných 20 327 620 korun. V publiku ani tentokrát nechyběla řada známých tváří.

Svou manželku dorazil podpořit Marek Adamczyk (36). Pro herce cesta StarDance v minulém kole skončila. Na sobotní večer ale opět dorazil na pražské Výstaviště, kde se zábavný večer natáčí, aby mohl podpořit svou ženu Evu Adamczykovou (30). Té tentokrát přálo štěstí a vytančila si tři desítky.

Podporu rodiny měla na parketu také Iva Kubelková (46). V publiku nemohly chybět její krásné dcery – mladší Karolína i starší Natálie, které dělal doprovod jej přítel, zpěvák Adam Mišík. Moderátorka a modelka má v dcerách velkou oporu a v publiku jí zatím držely pěsti při každém vysílání.

Na charitativním večeru StarDance nemohl chybět ani prezident Centra Paraple Zdeněk Svěrák (88). Na parketu se po odvysílání pořadu setkal také se svým dlouholetým kolegou a kamarádem Jaroslavem Uhlířem. Hudebník a skladatel dorazil na sedmý večer taneční soutěže po boku své ženy.

Slavnostní večer, během kterého se nevypadávalo, si nenechala ujít ani Kateřina Žbirková a v publiku se objevil i tenista Radek Štěpánek. Pět zbylých tanečních párů čeká náročný týden, další sobotu budou totiž na parketu už tančit dva tance.

Reklama

Další články

Načítám