Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnešní díl StarDance nebude vyřazovací, diváci i soutěžící si tak budou moci užít skvělou show bez strachu o to, který pár na konci soutěž opustí. Naopak se dočkají něčeho navíc, tance všech účastníků s vozíčkáři.

Benefiční večery nejsou pro StarDance nic neobvyklého. Letos se bude show s charitativním přesahem konat už pošesté. Výtěžek z dnešního večera poputuje do Centra Paraple, které pomáhá lidem ochrnutým po poškození míchy. Kromě tanců, které si jako obvykle připravily všechny taneční páry, se tak diváci dočkají i společného vystoupení celebrit a tanečníků s vozíčkáři. Choreografie se ujal Marek Zelinka.

„Bylo to těžký, aby to vypadalo dobře, ale abychom to zvládli my i vozíčkáři. Ale většina připomínek během tréninku je zatím pro nás. Každý taneční pár má svého patrona, který s námi strávil asi tři tréninky, a bylo to hezký,“ řekla v živém instagramovém streamu Eva Adamczyková, která se na parketu v párovém tanci opět představí po boku Jakuba Mazůcha. Kromě ní si zatančí i Iva Kubelková s Martinem Prágrem, Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková, Josef Maršálek a Adriana Mašková a Darija Pavlovičová a Dominik Vodička. Právě poslední jmenovaní získali v minulém kole nejvíc bodů. Tak uvidíme, kdo během večera zazáří nejvíce. Na to, jak to párům dnes večer sluší, se můžete podívat už teď v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám