Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Během letošního ročníku StarDance vysokým hodnocením podle fanoušků mnohdy porota šetří. V průběhu sedmého večera, který byl věnován Centru paraple, se objevily tři desítky. Plný počet bodů si vytančila favoritka soutěže Eva Adamczyková (30) a porota ji ocenila i ovacemi vestoje.

„Samozřejmě jsme nadšení, já bych si ten tanec užila, ať by se stalo cokoliv. Hrozně jsem se na to těšila, od začátku se mi líbila ta choreografie, kterou Kuba postavil. I na tu hudbu a nějak si to sedlo. A ta atmosféra díky Parapleti a našim patronům byla skvělá,“ svěřila se Super.cz Eva Adamczyková, která na parketu zaválela a předvedla jednoznačně nejlepší tanec večera.

Porota byla z vystoupení nadšená a odměnila pár ovacemi vestoje a plným počtem bodů. „Deset, ale je to málo,“ řekl při hodnocení Richard Genzer, který byl tancem dojatý. „Byli jsme nadšení z toho standing ovation od poroty, i kdyby tam dali nějakou devítku, tak jsme měli celkově krásný pocit, chybičky prozrazovat nebudeme,“ řekl tanečník Jakub Mazůch s úsměvem.

Pro Evu Adamczykovou byl tento večer StarDance ovšem jiný než předešlé. Svého muže, herce Marka Adamczyka měla tentokrát v hledišti, odkud ji podporoval. „Bylo to jiné, nepotkávali jsem se s Markem na zkušebně, ale pro mě to bylo stejné. Celý týden byl ale super a pozitivně naladěný, protože jsme zkoušeli s vozíčkáři a i proto, že se nevypadává,“ svěřila se Eva Adamczyková, která si během minulého tance vyhodila rameno. „Když mi trochu cvakne v rameni, tak jsem zvyklá jezdit i závody, tak jsem to neřešila, byla jsem minulý týden hodně unavená, ale tento týden jsem spala celkově líp,“ dodala sportovkyně s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám