Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a influencerka Sapphire Saint podstoupila šest zvětšení poprsí, plastiku nosu, zvětšení zadku, plastiku, po které má tzv. kočičí oči, a vyjmutí žeber. A zdaleka prý nekončí.

Za zákroky už utratila dva miliony korun, ale pořád je jí to málo. Sapphire si libuje v bimbo vzhledu tolik, že s plastikami jen tak nepřestane.

V dohledné době plánuje další operaci nosu a předělání chrupu. Kvůli tomu se vydá až do Turecka. Dokonce zvažuje i další vyjmutí žeber.

„Už jsem byla na plastice nosu, ale chtěla bych ho ještě menší, myslím, že bych pak byla roztomilejší,“ nechala se slyšet blondýnka. „Také opravdu sním o vyjmutí dalších žeber.“

Pokud tuto proceduru absolvuje, bude o krok blíže svému snu vypadat, jako by byla bez žeber, což je něco, k čemu aspirují všechny modelky, jež si libují v bimbo vzhledu.

Sapphire chtěla, aby jí vyjmuli šest žeber, když zákrok podstupovala poprvé, ale chirurg jí povolil vyjmout pouze čtyři. Jen hrstka lékařů by šla do takového zákroku, jak přiznala.

Sapphire má také mnoho haterů, kteří kritizují, že si podle nich hyzdí tělo. „Chci, aby lidé věděli, že podstupuji zákroky, protože sama chci, ne protože bych byla nešťastná, jak jsem vypadala v minulosti,“ tvrdí s tím, že chce svůj bimbo vzhled dovést k dokonalosti.

Před proměnou měla malá prsa a sama její maminka ji prý podporovala v tom, aby šla na plastiku. „Moji mladší bratři si ze mě kvůli malému poprsí utahovali. Mamka mě v rozhodnutí jít na zvětšení podpořila, šla si se mnou také zvětšit prsa. Chtěla, aby nás to sblížilo,“ přiznala na závěr.

Sapphire je známou playmate a kromě toho je velmi populární na sociální síti s placeným peprným obsahem. Fanoušci její umělý vzhled milují a podporují ji v dalších proměnách.

Související témata:
Sapphire Saint
Bimbo Barbie

Reklama

Další články

Načítám