Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá policistka Bianca Jag vyměnila želízka za bikiny a stala se glamour modelkou. Teď jí sexy snímky vydělávají desítky tisíc měsíčně. Navíc je v takové formě, že jí lidé nevěří její skutečný věk.

Biance je 61 let a jako policistka se živila 17 let. Zaměstnání nechala v roce 2012. Zatímco předtím vydělávala 13 tisíc týdně, dnes si přijde na víc než dvojnásobek. A co s penězi dělá? Většinou je utrácí za údržbu svého těla.

„Už třikrát jsem si nechala udělat prsa, protože jsem nebyla spokojená s výsledkem,“ přiznala, že má i nějakou tu plastiku. Kromě toho si nechala udělat liposukci na břiše a pozvednout oční víčka.

„Zbytek je můj, i když ještě chodím každé tři měsíce na botox. Nepřeháním to s tím, abych mohla hýbat obličejem,“ doplnila Kanaďanka.

Poté, co nechala práce policistky, otevřela si Bianca restauraci. Provozovala ji pět let, než zbankrotovala. To ji dovedlo k předvádění se před webkamerou.

Práce policistky jí prý šla, ráda pomáhala lidem, ale po 17 letech už ji nenaplňovala. Bianca jednoduše potřebovala změnu.

„Začala jsem s webkamerou, abych se zase postavila finančně na nohy,“ přiznala. Tehdy také soutěžila ve vzpírání. Online předváděla nejprve jen své svaly, později začala s o něco explicitnějšími záběry.

Fanoušci Biance často lichotí, že vypadá velmi mladě. Na šedesátnici ji nikdo netipuje. „Někteří chtějí dokonce vidět mé doklady, když jim napíšu, kolik mi je,“ přiznala s tím, že jí chvála od fanoušků samozřejmě dělá dobře.

Související témata:
Bianca Jag

Reklama

Další články

Načítám