Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda filmů pro dospělé Nicole Aniston má 13 let zkušeností z branže. Dalo by se tedy říct, že je odbornicí ve svém oboru. A proto se rozhodla odpovědět na ožehavou otázku „Jaká velikost penisu je nejlepší“. Zajímá vás odpověď? Možná budete koukat!

Na velikosti záleží, říká se často v souvislosti s pánským přirozením. Nicole, jejíž práce na plný úvazek doslova zahrnuje práci s penisy, má k tématu co říct. A pánové, kteří nebyli obdařeni nadměrnou velikostí, se prý nemusí obávat.

„Mám ráda průměr, zlatou střední cestu,“ nechala se slyšet Nicole v podcastu Holly Randall. „Nemám ráda velké. Těžko se s nimi pracuje a střídají se pozice. Průměr je super…i menší může být fajn,“ nechala se slyšet.

Nejlepší sex v životě prý měla s chlapíkem, co měl penis průměrné velikosti. Sama ale věří, že na velikosti nezáleží. „I chlap s obřím penisem může být v posteli příšerný,“ míní.

Ačkoliv je v branži od roku 2009, existuje jedna věc, kterou si rozhodně nikdy neužívala. A sice anální sex. „Některé ženy jsou v tom dobré, a baví je to. Ale já u toho vypadala, jako bych trpěla,“ přiznala.

Nicole se v poslední době věnuje spíš obsahu na placené sociální síti než natáčení ve studiu. Přijde jí to víc osobní a je prý svým fanouškům blíž.

Související témata:
Nicole Aniston

Reklama

Další články

Načítám