Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled je Alyssia Vera slušnou manželkou v domácnosti, která vede obyčejný život. Jen málokdo ale tuší, co se děje u ní doma za zavřenými dveřmi. Brunetka z katolické rodiny totiž díky manželovi přišla na to, že preferuje divočejší zábavu.

Alyssia vyrostla na farmě v malém městečku v Kansasu, se čtyřmi sestrami, ve velmi konzervativní rodině, ve které se o sexu nikdy nemluvilo.

Vše se ale změnilo, když poznala svou životní lásku. Její manžel totiž fantazíroval o tom, že ji bude smět pozorovat při sexu s jinými muži. A to její život celkem okořenilo. Pár si totiž nyní vydělává natáčením se při sexu s jinými partnery.

„Byla jsem vychována podle křesťanských hodnot,“ popsala svůj život hvězda videí pro dospělé. „Musely jsme se chovat slušně, pomáhat doma a mít vybrané způsoby. Jako děti jsme nikdy nesměly koukat na televizi. Místo toho jsme si hrály venku v přírodě nebo u nás na farmě. Do 18 let jsem byla abstinent a každou neděli jsem chodila do kostela,“ dodala.

Věci se změnily, když se její rodiče rozvedli. Matka se prý víc uvolnila. Ovšem až s manželem vše nabralo nečekaný spád.

Alyssia vždy milovala tanec a zpěv a od mládí doufala, že prorazí. Ovšem netušila, že se její sen splní trochu jinak, než si plánovala.

„Mého muže jsem si k sobě přivolala,“ tvrdí Vera. „Sepsala jsem si, jakého muže chci, a potkala ho ve fitku. Byla to klasická láska na první pohled. O dva a půl roku později mě požádal o ruku a krátce nato jsme se vzali. Do té doby jsme byli monogamní, konzervativní pár. Se sňatkem se ale vše změnilo,“ popsala svůj milostný život.

Jednou v noci jí prý manžel pošeptal, že by si přál ji vidět mít sex s jiným mužem. Alyssiu to vůbec nezaskočilo. Na randící aplikaci našla perfektního kandidáta a své životní lásce přání splnila.

Začali tedy s otevřeným manželstvím, a když si Alyssia googlila k věci informace, narazila na web, který nabízel peníze za natáčení videí pro dospělé. Už jen ten nápad oba manžele vzrušoval, a tak se do toho pustili se vší vervou.

Dnes je Alyssia v oboru známou tváří, peprný obsah sdílí i na sociálních sítích a manžel jí pomáhá točit.

„Když se na mě podíváte, nikdy byste to do mě neřekli. Stále se oblékám konzervativně, nikdy nenosím výstřihy. Naši sousedé nemají ponětí, co děláme,“ dodala nadšeně s tím, že to jejich manželství velmi posílilo. Manžel prý sleduje vše, co natočí, a je jejím největším fanouškem.

Ačkoliv si ročně přijde až na 7 milionů korun, Alyssia stále doufá, že jednou prorazí jako zpěvačka. Chtěla by dělat country muziku. „Ať to dopadne jakkoliv, vždycky budu vděčná za tuhle životní kapitolu a erotiku, kterou jsem v sobě díky manželovi našla,“ doplnila na závěr.

Související témata:
Alyssia Vera

Reklama

Další články

Načítám