Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobná matka Bobbi Parker-Hall proslula nejen tím, že je v 65 letech ve skvělé formě, ale také tím, jak otevřeně hovoří o sexu. Ten nejlepší si užívá až právě po šedesátce, a dokonce ji prý udržuje mladou.

Sex podle ní funguje jako elixír mládí, jak se Bobbi nechala slyšet. „Je šílené, že si ve svém věku užívám nejlepší sex v životě. Jsem vdaná sedm let a utvrdilo mě to v tom, že zdravý sexuální život a přitažlivost mezi partnery jsou klíčem ke stárnutí s grácií,“ nechala se slyšet pro NeedToKnow.

A nešetřila detaily. Bobbi má prý několik orgasmů pokaždé, když má s manželem Deanem sex. Že je pojí tak pevné sexuální pouto, je podle ní požehnáním.

„Sex nekončí v určitém věku,“ dodala povzbudivě fitness trenérka, která dříve soutěžila v bikiny fitness. Ovšem nejen sex ji udržuje v kondici.

Kromě pravidelné soulože dbá samozřejmě na zdravou stravu bohatou na zeleninu, přerušovaný půst, alespoň 8 hodin spánku denně a eliminaci stresu, který podle ní škodí tělu nejvíc.

Fyzičku si pak udržuje pravidelným posilováním, jak je na ní ostatně vidět, a již zmiňovaným dováděním s manželem. Šťastná to žena!

Související témata:
Bobbi Parker Hall

Reklama

Další články

Načítám