Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gweneth Lee (54) je profesionální společnicí. A preferuje milence, kteří jsou pořádně v balíku a mohou ji zahrnout luxusními dárky. Aktuálně jich má pět, a tak si letošní Vánoce celkem užila.

Profesionální milenku dělá už celé dekády a prý Gweneth vyhovuje mít vztahy s muži, kteří už jsou zadaní. Rádi se za ní vrací a ona si užívá, že si díky nim může dovolit extravagantní lifestyle.

A klidně si řekne o pěkně drahé dárky. Jako je například dovolená na Kostarice nebo sportovní vůz. Na exotickou dovolenou se jí skládali dokonce dva milenci, aby mohla cestovat business třídou.

Milenci jí to ale rádi dopřejí, jak sama tvrdí, vydržují si ji, protože si v její náruči mohou odpočinout od rodinného života. Gweneth je navíc life koučkou, takže jim kromě jiného poskytne i psychickou podporu.

Muži na ni na oplátku nešetří. „Většinou dostávám svíčky a parfémy, drahé prádlo nebo punčochy,“ popsala, čím ji milenci zahrnují.

Dostala ale už i výlet napříč Afrikou nebo auto či luxusní kožich. „Většinou si sestavím list přání, kam píšu seznam oblečení a šperků, které chci,“ dodala.

Gweneth pendluje mezi Kalifornií, kde má rodinu, a Londýnem, milence má na obou kontinentech. A ačkoliv jeden z nich aktuálně prochází rozvodem, má jasně nastavené hranice a nehodlá se vázat.

„Být milenkou je zábava,“ tvrdí. „Je to prosté. Manželka = matka jejich dětí, milenka = sebevědomí. Mohu si dělat, co chci a kdy chci. Bez otázek a omezování, a hlavně zadarmo,“ libuje si ve svém životním stylu.

Související témata:
Gweneth Lee

Reklama

Další články

Načítám