Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sarah Andres je mezi make-up influencery známou firmou. Kanaďance totiž chybí přední zuby a je opravdu markantní rozdíl mezi tím, jak vypadá bez make-upu a jak nalíčená. S líčidly umí neuvěřitelná kouzla a to ji také proslavilo.

Sarah se naučila malovat se sama, ale když se na její výtvory podíváte, máte pocit, že jde o práci maskérů filmových hvězd. Dokáže se proměnit k nepoznání, a to třeba i ve zpěvačku Mariah Carey.

Rozdíl je pak tak markantní, že jí lidé na sociálních sítích, kde sdílí svá videa s líčením, mnohdy nevěří, že je to opravdu ona. Ani přátelé ji často nepoznají, když si vyjde nenalíčená.

„Když sdílím fotky před a po nalíčení, lidé se mě dokonce ptají, jak jsem mohla zhubnout,“ tvrdí Sarah.

Pro lidi je šok už jen to, když si nasadí přední zuby, o které přišla při nehodě na kole. Není divu, že jsou sledující v úžasu.

„Nevadí mi sdílet, jak vypadám přirozeně. Jsem spokojená s tím, jak vypadám, a vzhled není všechno,“ přiznává influencerka s tím, že jí ale trvalo, než se naučila mít se ráda taková, jaká je.

Sarah se naučila líčit s pomocí tutoriálů na YouTubu, make-upem se zabývá od roku 2010 a své umění dotáhla k dokonalosti. Tvrdí, že vše je především o konturování.

Dnes ji na sociálních sítích sledují stovky tisíc lidí. Navzdory tomu, že se na videích hodně maluje, chce Sarah inspirovat ženy, aby měly rády své přirozené já.

A i když občas schytá nějakou tu nadávku a užaslé komentáře, lidé ji moc obdivují. Dokonce jí tvrdí, že po proměně vypadá jako Mariah Carey. Na její proměny se ostatně podívejte v naší galerii.

Související témata:
Sarah Andres

Reklama

Další články

Načítám