Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co by za to jiné daly? Shirley Rosemary Flynn alias Busty Malone se pyšní obřím přírodním poprsím, pro které by většina žen musela hned několikrát pod kudlu. Také je na něj právem hrdá, i když je jí líto, že je její hrudník to jediné, co na ní lidi zajímá.

Shirley se proslavila na sociálních sítích díky své kampani „big boobs matter“ – na velkých prsou záleží. Na TikToku ji zabanovali už osmkrát, ale Shirley to nevzdala, a dnes je z ní úspěšná influencerka napříč sítěmi.

Nejen muže po celém světě zaujala bývalá prodavačka svými přírodními křivkami. „Mám pozornost celého světa. Z Austrálie, USA, Indie, Číny, Japonska, Thajska, Filipín, Egypta, Ruska, Skandinávie i Afriky,“ chlubí se, kde všude už nasbírala sledující.

„Být známá po celém světě je velký úspěch, jsem na něj pyšná. Navíc, když mám fanoušky po celém světě, mám na výběr z více mužů,“ dodala Britka.

Tvrdí, že ji muži milují právě proto, že na jejím těle není nic umělého. Ocení to pak hlavně v posteli. Mohlo by se tak zdát, že o nápadníky nemá nouzi. Ovšem ne všichni ji bezmezně obdivují. Bohužel ji také poměrně dost trollí.

Většinou Shirley nevěří, že nemá žádné plastiky, nebo jí nadávají, že „nemá mozek“ a „bez prsou by nebyla nic“. S tím Shirley samozřejmě nesouhlasí.

„Nikdy jsem nebyla na žádném zákroku,“ zapřísahala se. „Trollové si myslí, že nejsem inteligentní, protože sdílím obsah, jaký sdílím, ale já to dělám právě proto, že jsem chytrá. Proslavilo mě to,“ vysvětlila s tím, že jí podle ní nadávají jenom proto, že z ní mají strach.

Busty Malone nevěří v plastiky, dle jejího názoru by je lidé měli podstupovat jenom ze zdravotních důvodů, ne kvůli vzhledu. Dokonce věří, že muži preferují na ženách přirozený vzhled. Nutno ovšem dodat, že s takovým poprsím se jí snadno hovoří. Ostatně posuďte sami v naší galerii!

Související témata:
Shirley Flynn (Busty Malone)

Reklama

Další články

Načítám