Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Carmen Rouse (32) z Walesu měla krásný život. Skvělou práci jako manažerka optiky, dokonalého partnera a zdravou krásnou dcerku. Pak ovšem zasáhl osud a obrátil jí život naruby.

Její partner měl bohužel nehodu na motorce. Utrpěl velmi vážná zranění a skončil v nemocnici. Sedm měsíců ležel v kómatu a Carmen za ním denně jezdila. Naneštěstí ale dostal zápal plic, který se mu stal osudným. Carmen najednou zůstala s dcerou sama.

Úplně se sesypala, a dokonce pomýšlela na sebevraždu. Musela se ale dát dohromady kvůli dceři. Navíc rychle přišla na to, že bez partnerova příjmu její plat nepokryje náklady na dům a hypotéku.

Známí jí poradili, aby si založila profil na placené sociální síti s peprným obsahem. Carmen to zachránilo.

„Není to zrovna nejvhodnější, ale když máte práci na plný úvazek a fyzicky nezvládáte dělat nic jiného, je to jediná možnost. Udělala jsem to ze zoufalství,“ přiznala modelka po pravdě pro britská média.

Carmen sdílí převážně fotky v prádle, ale netouží na síti vydělávat miliony jako jiní. Stačí jí, že má na zaplacení účtů a přilepšenou pro dvanáctiletou dcerku.

Do budoucna chce být nadále influencerkou a pokračovat v předvádění prádla, dokonce se dostala mezi finalistky Miss Swimsuit UK, což jí také zvýšilo počet sledujících a sebevědomí.

Doma se sice stále utápí ve vzpomínkách na milovaného partnera, kterého prý bude mít v srdci navždy, ale jinak se snaží žít dál.

„Chci, aby lidé, kteří přišli o milovanou osobu, věděli, že vím, jaké to je, když vám to vyrve duši a vy nemáte sílu jít dál. Ale čas všechno zahojí. Ne úplně, ale budete žít dál, nesmíte se vzdát,“ dodala povzbudivě na závěr.

Související témata:
Carmen Rouse

Reklama

Další články

Načítám