Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní hvězda Lucinda Strafford se spolu s dalšími jako bývalá letuška svěřila se svými sexuálními tajemstvími. Podle ní je prý běžné, že letušky spí s piloty nebo že si občas vyberou někoho z pasažérů.

Bývalá účastnice britského Love Islandu létala pro British Airways. Pro Daily Star odhalila některé pikantérie ze života letušky.

„Piloti a letušky spolu vycházejí opravdu dobře,“ uvedla pobaveně. „Někdy jsou velmi kamarádští. Mnohokrát jsem viděla, jak spolu flirtovali. Většinou na zaoceánských letech, když se jde pařit v zahraničí,“ práskla.

„Je běžné, že si to spolu rozdají, a druhý den je to trapné. Už jsem zažila také, že vznikly románky, nebo dokonce vztahy mezi piloty a členy posádky,“ dodala Lucinda a není jediná bývalá letuška, která měla k tématu co říct.

Bývalá letuška Lucy Long na Redditu popsala, jak si zhruba před 15 lety vybrala ve frontě staršího muže, kterého orálně uspokojila a s nímž později měla sex na toaletách.

Jiná letuška LJ zase v podcastu Confessions on the Fly přiznala, že si s kolegy často vybírali pasažéry, kteří se jim líbili. Dokonce měli tajný kód, kterým spolu komunikovali a dávali to najevo.

„Asi čtyři roky zpátky jsem si na letu z Austinu vytipovala jednoho kluka. Byl moc roztomilý a byli jsme na několika zábavných schůzkách,“ zavzpomínala.

A jak takové cestující balila? Na palubě je pozvala na pití, povídali si, a než letadlo přistálo, dostala z nich jejich telefonní číslo. Zdá se, že zaměstnání letušky tedy rozhodně není nuda.

Související témata:
Lucinda Strafford

Reklama

Další články

Načítám