Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jessica Wheeler proslula na sociální síti jako Denture Queen. Ve videích na TikToku se objevuje bez zubů i nalíčená s protézou. A rozdíl je opravdu markantní.

Osmatřicetiletá Texasanka přišla o zuby kvůli omezením ve stravě. Nosí protézu, ale sledujícím chce ukazovat realitu. Sice si od trollů vyslechla i hejty, že vypadá jako feťačka, ale s tím si Jessica hlavu neláme.

„Nemůžu laktózu, což u mě vedlo k nedostatku vápníku. Také mám nedostatek vitaminů B12 a D,“ uvedla, co přispělo ke ztrátě chrupu. Byly prý i další důvody, o kterých ale z bezpečnostních důvodů nemůže mluvit veřejně.

Jessica si chtěla nechat zhotovit umělé zuby, ale špatně na zákrok reagovala a měla velké bolesti. Aby toho nebylo málo, trpí poruchou čelistního kloubu, takže si musela nechat zuby odstranit.

O svůj chrup začala přicházet v roce 2017 a nejprve se se svým novým vzhledem nemohla smířit. Trvalo to šest měsíců, než Jessice povolili alespoň vyndavací protézu, dásně se musely zahojit. Jessica se tak musela naučit žít se svým novým vzhledem.

Když pak objevila TikTok, začala dokumentovat své zkušenosti se zubní náhradou. A protože rozdíl mezi bezzubou, záměrně děsivě vyhlížející Jessicou a Jessicou upravenou, nalíčenou a se zuby je tak markantní, stal se z mnoha jejích videí rychle virál.

Dnes si ze svého vzhledu dělá legraci a pozornost sledujících si užívá. I když ne všichni pro ni mají vlídné slovo.

„Lidé mají tendenci to hodnotit negativně a automaticky předpokládají, že nemáte zuby v důsledku užívání drog. Důvodů ale může být spousta,“ tvrdí.

Její videa dodala odvahu sledujícím, mnohým z nich Jessica zvedla sebevědomí a povzbudila je. A to je ostatně jejím cílem.

„Pamatujte, že jste skvělí takoví, jací jste. Zuby vás nedefinují. Jde o to, jací jsme uvnitř. Názory druhých jsou jen názory druhých. Neměli byste si je brát k srdci. Ti praví vás budou milovat, jací jste. Zůstaňte věrní sami sobě, ať už ostatní říkají cokoliv,“ dodala povzbudivě.

Související témata:
Jessica Wheeler (Denture Queen)

Reklama

Další články

Načítám