Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilský model Arthur O Urso je už ve světě známá firma. Proslul svou polyamorií, aktuálně má kromě manželky sedm dalších partnerek. A jeho ženě to prý nevadí.

Arthur si vzal svou životní lásku Luanu, když vážil 95 kilo. Jeho žena ho milovala tehdy a miluje ho prý i teď, když je o 25 kilo lehčí a má 7 milenek.

Brazilský model neměl kvůli nadváze žádné sebevědomí. To mu dodala až Luana. „Poté, co jsem změnil životní styl a zhubnul, dodalo mi to konečně odvahu žít v otevřeném vztahu a randit s dalšími lidmi,“ přiznal v podcastu Love Don’t Judge.

A že se do randění opravdu obul. Svých sedm partnerek nastěhoval do svého luxusního domu v Sao Paolu, který sdílí i s manželkou.

„Ne všechny s námi žijí nastálo. Jejich rodiče totiž vztah, jaký máme, neschvalují,“ doplnil s tím, že mu ze začátku dělalo problémy zapamatovat si jména všech milenek.

Dnes už naštěstí ví, která je která, ale prý nemá oblíbenkyni. Miluje všechny partnerky stejně. Domácnost s polyamorním párem sdílí Tainá, Lorena, Kyara, Melina, Emelly, Thayenne a Cyntia. A podle Luany to jejich vztah posílilo.

„Stmelilo nás to,“ tvrdí. „Vždycky jsme si věřili, ale teď si důvěřujeme ještě víc. Když je šťastný, jsem také šťastná,“ nechala se slyšet.

Podle Luany se Arthur věnuje všem dívkám stejně, a i ona si s nimi ráda užije nějaké ty milostné hrátky. A podle všeho si i ji dívky velmi oblíbily. No nezní to jako absolutní idylka?

Související témata:
Arthur O Urso
Polyamorie

Reklama

Další články

Načítám