Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kailyn Lowry (31) se do povědomí lidí dostala před mnoha lety, kdy účinkovala v reality show V šestnácti těhotná. Od té doby se v jiném stavu ocitla ještě pětkrát. Její poslední těhotenství ale trochu naštvalo jednoho z jejích synů, který už nechce další sourozence, zvlášť ne chlapce.

Americká zasloužilá matka našla v mateřství smysl života. Má svůj podcast, svůj život sdílí s fanoušky na sociální síti, kde ji sleduje 4,5 milionu lidí. Není to ovšem tak, že by od svého pubertálního věku rodila děti jen jednomu muži. Prvního syna Isaaca (13) má s bývalým partnerem Joem Riverou, otcem devítiletého Lincolna je Javi Marroquin, Luxe (6) a Creeda (3) má s Chrisem Lopezem a jedenáctiměsíčního Ria se současným přítelem Elijahem Scottem. Další těhotenství prý Kailyn hodně překvapilo. To, že je v jiném stavu, zjistila až po návratu z dovolené z Thajska.

Nejen, že je Kailyn opět těhotná, ale navíc tentokrát čeká rovnou dvojčata. A během slavnostního odhalení pohlaví, které už se stává tradicí i v našich končinách, maminka pěti chlapců přiznala, že jsou na cestě další dva. To ale ze židle nadzdvihlo nejstaršího Isaaca, který na sociální síti veřejně vystoupil proti tomu, aby jeho maminka dál rodila. „Myslím, že máma by měla přestat mít děti. Bude to víc a víc a víc chlapců,“ uvedl. Sama Kailyn je ovšem ze svého dalšího požehnaného stavu nadšená, a tak rozhodně není jisté, jestli budou další chlapci těmi posledními. Ve svých jednatřiceti letech má totiž na rození ještě stále dost času.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám