Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kenzie Greaves se živila jako hornice, do toho se po večerech věnovala tomu, co ji skutečně baví a naplňuje. Tvorbě sexy obsahu na sociální sítě.

Sítě jí ale nevynášely dost, a právě proto vzala blond Australanka práci hornice. To ale netušila, že se jí dostane oplzlých komentářů od kolegů.

„Bylo to šílené, někteří odběratelé mého placeného obsahu mi psali třeba, že by si mě dali k snídani, a podobné věci,“ popsala Kenzie s tím, že neměla ponětí, že jde ve skutečnosti o její kolegy z dolů.

Po několika dnech za ní totiž jeden z nich přišel a sdělil jí, že si chlapi v práci prohlížejí její videa. „Nikdo se mě ani nesnažil poznat blíž, soudili mě podle mé druhé práce,“ postěžovala si čtyřiadvacetiletá kráska.

„Možná to vypadá, že jsem lehká holka, co dá každému, ale ve skutečnosti je to naopak. Jsem v pohodě, zábavná, upřímná. Panuje kolem toho stigma, které z vás dělá něco, co nejste,“ uvedla o tvorbě sexy fotek a videí.

Naštěstí se Kenzie příjmy ze sociálních sítí zvedly, a mohla tak s dolováním seknout. Teď se živí pouze modelingem. Stále jí ale vadí, jak lidé takovou práci odsuzují.

„Děláte prostě jen to, co je vám příjemné. Pokud si takhle můžete přivydělat, abyste se postavili na vlastní nohy, tak proč ne. Dokud jste mladí a sexy, že?“ míní.

Související témata:
Kenzie Greaves
Obec Hornice

Reklama

Další články

Načítám