Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká lifestylová influencerka Christina Najjar se nazývá expertkou na vztahy. A jako pravá odbornice se podělila o randící pravidlo, na které nedá dopustit. A sice, že nespí s chlapy, kteří za ni neutratí alespoň několik desítek tisíc.

Ve svém podcastu „It's me, Tinx“ uvedla, že zkrátka nevleze do postele s mužem, dokud za ni neutratí v přepočtu minimálně 46 tisíc korun. „Zní to jako hodně peněz, ale vlastně není,“ myslí si.

„Je to jen několik dobrých večeří, taxíky, možná nějaký ten dárek,“ uvedla Newyorčanka. Nespecifikovala, jak dlouho by s potenciálním partnerem randila, než dojde na intimnosti, ale podle finanční sumy, kterou uvedla, to pro někoho mohou být i roky, zřejmě podle příjmů dotyčného.

Christina se přesto dušuje, že sama není žádný snob a své nápadníky nehodlá oškubat. „Ženy by neměly na prvním rande očekávat pětichodové menu v michelinské restauraci,“ radí.

Na druhou stranu ale uznává, že na rande ve fast foodu by ji žádný muž neutáhl. „To je tak pro teenagery, už jsme dospělí,“ nechala se slyšet.

Najjar se proslavila na sociálních sítích v době covidové pandemie, kdy začala přispívat na TikTok. Většina ji zná pod přezdívkou Tinx a její videa o vztazích získala velkou popularitu. Dnes patří mezi 50 nejvlivnějších lidí na sociálních sítích podle magazínu Forbes.

Související témata:
Christina Najjar (Tinx)

Reklama

Další články

Načítám