Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marthu Issovou (43) diváci aktuálně vídají v seriálu Vytoč mého agenta v televizi Prima. Při této příležitosti oblíbená herečka přijala pozvání moderátora Ondřeje Kočího a přišla si popovídat do našeho pořadu Superchat.

V novém seriálu z prostředí castingové agentury vidíme Marthu jako ostřílenou agentku hledající nové herce. „Ta role Andrey je hodně orientovaná na kariéru. Má tu práci ráda, baví ji to prostředí, zároveň se s ničím moc nepáře. Je poměrně přímá, mrkla na nás během rozhovoru.

V seriálu diváci vidí jak Marthu, tak její sestřenici Kláru (45). Je to první projekt, ve kterém jsou obě sestřenky najednou. Přímo na place se ale nepotkaly. „My tam spolu nehrajeme. My si neřekneme ani slovo v tom seriálu, ani se v žádné scéně neprolneme, ale jsme spolu v jednom díle.“

V minulosti média zaplnila informace, že Martha začala žít s filmovým producentem Davidem Ondříčkem a dnes jsou manželé. Dříve ale David chodil s Klárou a v kuloárech se šeptalo, že od té doby si sestřenky nemůžou přijít na jméno. Během našeho rozhovoru Martha vše uvedla na pravou míru.

My s Klárou máme dlouhodobě dobrý vztah. Ta situace se nedohrávala tak, jak o tom informovala bulvární média. Já jsem Kláře Davida nepřebrala. S Klárou se máme rády, rády se vidíme. Ta situace byla komplikovaná, protože Klára žila s Davidem, pak se rozešli a pak jsem s ním začala žít já. Já si myslím, že když se dva lidi v jakémkoli vztahu mají rádi, tak je jeden takový vynikající prostředek, aby takové situace zvládli, a tím je komunikace. My jsme toho využily, my si ty věci prožily a vyčistily a už dávno je to mezi námi v pořádku,“ uvedla Martha na pravou míru vztahy v rodině.

Dnes má herečka s Davidem Ondříčkem dvě dcery a nevlastního syna Rudu. Jak všichni společně vycházejí? To i více ze života oblíbené herečky Marthy Issové se dozvíte v našem novém díle pořadu Superchat ve videu nahoře. Rozhovor si můžete poslechnout také ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám