Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V kategorii zpěvačka v anketě Český slavík 2023 skončila Bára Basiková (61) na 24. místě. V novém díle pořadu Superchat, do kterého přijala pozvání moderátora Ondřeje Kočího, přiznala, že jakékoli hudební ceny ji nechávají tak nějak chladnou.

„Já jsem anticenista. V životě jsem dostala mnoho cen, vážím si toho, je to projev sympatie, ohodnocení, ale vůbec to neprožívám, nikdy jsem si ani žádnou cenu nevystavila,“ svěřila se nám Bára.

Superchat s Bárou Basikovou: Pět let od třetího rozvodu se zpěvačka rozpovídala o soukromí a randění

Dokonce udělala to, co si snad žádná jiná zpěvačka nedokáže představit. Veškeré hudební sošky zkrátka jednoho dne vyhodila. „Já jsem je ale nedala přímo do popelnic, já jsem je dala k popelnicím. Nikdo to prosím neberte tak, že je to nějaké rouhání, pohrdání, výsměch nebo něco. Ale za těch 40 let se to kupilo v krabicích, a když jsem se před třinácti lety stěhovala z velkého do malého bytu, tak jsem musela všechno redukovat. Nejenom ty ceny, ale i oblečení, knížky. Ty ceny bych neměla kam dát, tak jsem to dala k popelnicím. Možná teď zdobí nějaké byty spoluobčanů z Karlína,“ uvedla všechno na pravou míru.

Zároveň vysvětlila, co je pro ni daleko důležitější než materiální věci. „Pro mě život znamená hlavně zážitky, prožitky, pocity, vjemy. Hlavně lidská přátelství, napojení lidské, kontakt, to jsou prostě nejcennější věci v životě, které máte, a ty vám nikdy nikdo nevezme,“ dodala Bára Basiková.

Na celý Superchat se podívejte tady ve videu anebo si ho pusťte ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám