Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dalším hostem pořadu Superchat bude herečka Eva Podzimková (34), kterou od 28. ledna uvidí diváci televize Prima v seriálu Sedm schodů k moci. Jedná se o její největší televizní počin.

Během našeho rozhovoru herečka přiznala, že je těhotná. Čeká druhé dítě. „Já i manžel máme sourozence. Oba máme sestru, takže pro nás bylo naprosto přirozené uvažovat o konečném počtu členů rodiny čtyři. A vlastně se to už děje a ten sourozenec brzo přijde,“ svěřila se nám herečka s krásnou novinkou. Pohlaví budoucího děťátka neřeší, hlavně ať je zdravé.

S manželem Matějem Podzimkem mají už skoro tříletou dcerku Lotu. Herečka udělala velkou výjimku a během našeho natáčení se rozpovídala o soukromí tak, jako nikdy předtím. A co má úplně nejradši na svém muži? „Dokáže mě úžasně uklidnit a pochopit a dokáže vykouzlit pocit domova, a do toho je to ještě pěknej chlap,“ červenala se herečka během natáčení s moderátorem Ondřejem Kočím.

Na celý Superchat s charismatickou herečkou a budoucí dvojnásobnou maminkou Evou Podzimkovou se můžete těšit už brzy.

Reklama

Další články

Načítám