Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Super.cz představuje nový pořad Mámy z bulváru s moderátorkou (a mámou z bulváru) Lucií Černou. Se svými hosty probere mateřství a rodičovství, ale také vztahy, které příchod dítěte zásadně ovlivní, nástrahy uměleckých profesí i to, co obnáší život celebrity.

Jak se daří slavným ženám skloubit mateřství a život ve světle reflektorů? To nám v prvním díle prozradí modelka Aneta Vignerová (36), která má se svým manželem Petrem Kolečkem čtyřletého synka Jiříčka. Modelingovou kariéru pochopitelně na nějaký čas upozadila, ale vzdát se jí úplně nechtěla.

V Anetině případě samozřejmě nešlo neprobrat to, jak před objektivy fotoaparátů prožívala dramatické období, kdy ji manžel nahradil „jinou ženou“, jejíž jméno moderátorka Lucie Černá raději celou dobu nevyslovila. Kdo stál v těžkých chvílích Anetě po boku? Kdo jí nejvíce pomáhal postavit se opět na nohy? A jakou roli v milostném trojúhelníku a jeho řešení hrál její syn Jiříček? Jak vztahové problémy svých rodičů vnímal?

Aneta nám ale nastínila i to, jak se ve chvíli, kdy se hojně propírané drama odehrávalo, cítila. Co se jí honilo hlavou, když přemýšlela, jestli má smysl o vztah se slavným scenáristou bojovat? Promluvila i o pro někoho dost překvapivé svatbě a vysvětlila, proč jí vyhovovalo vdávat se jen před svědky. A jaké má teď vůbec v občance příjmení?

Modelka se nám ale svěřila i s tím, jaké byly první týdny po porodu. Proč si připadala méněcenná a čím se nejvíce stresovala? Promluvila také o druhém dítěti, přesněji řečeno o fotografii, která nedávno na internetu vyvolala spekulace o tom, že už je na cestě. Byla záměrnou provokací ve snaze vzbudit pozornost nebo jen nešťastnou náhodou?

Jako všichni rodiče i Aneta s Petrem zkoumají, po kom z nich jejich synek je. K jakým se dobrali výsledkům? A kdo ho hlídá, když si čas od času chtějí užít večer jen ve dvou? Nejen to se dozvíte v prvním díle našeho nového pořadu.

Reklama

Další články

Načítám