Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) se poprvé vyjádřila ke spekulacím, že je podruhé těhotná. Ty začaly vznikat poté, co Aneta během vánočních svátků zveřejnila video, kde jí její manžel Petr Kolečko (40) něžně hladí bříško.

Nyní se Aneta na módní přehlídce zimního oblečení, kde předváděla, vyjádřila k tomu, zda se jejich rodina bude rozrůstat. Manželé spolu již mají syna Jiříčka. „Nejsem těhotná. A upřímně mě mrzí, že takové spekulace vznikají, protože si myslím, že se to nehodí,“ řekla Super.cz Vignerová.

Ta se chce nyní soustředit více na práci. „Dnes jsem zrovna měla schůzku se svým manažerem v agentuře. Máme spoustu nových plánů, chtěla bych zase více pracovat,“ dodala Vignerová, která byla ozdobou módní přehlídky, kde se setkala se svými podobně starými kolegyněmi.

„Jsme tu stará garda, je to hrozně fajn. Moc rády se zase vidíme,“ dodala na módní show v pražské vinotéce, kde předváděly také Kateřina Průšová, Hanka Mašlíková nebo Iveta Vítová.

Reklama

Další články

Načítám