Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I v dalším díle pořadu Flashback si s moderátorem Ondřejem Kočím ukážeme, že se v českém showbyznysovém rybníčku odehrálo již tolik kauz, které si žádají, aby nebyly zapomenuty.

Před devíti lety si Vlaďka Erbová (42) mohla konečně oddechnout. Několik měsíců totiž čekala na výsledek vyšetřování, protože v květnu v roce 2014 srazila autem exekutora, který přijel s kolegy sepsat majetek jejího tehdejšího manžela Tomáše Řepky (50), protože dlužil na výživném. „Couvala jsem a zajela jsem pána, kterého jsem neviděla. Asi jsem ho měla v mrtvém bodě,“ svěřila se tehdy Super.cz.

Následovalo vyšetřování celé události, a Vlaďce dokonce hrozil kriminál. V únoru v roce 2015 si ale vyslechla pro ni velmi pozitivní zprávu. Jelikož pracovník exekutora tehdy z incidentu vyvázl bez zranění a z výpovědi svědků vyplynulo, že se nejednalo o úmysl, vyšetřování bylo zastaveno a bylo upuštěno i od finančního postihu. Od té doby si Vlaďka dává při couvání v autě velký pozor.

Je to už rok, co na Primě docházelo k čistkám. Televize nejdřív oznámila, že končí v pořadu Showtime moderátorka Gabriela Soukalová (34), potom ale přišel ještě větší šok. Odchod z televize ohlásila jedna z největších primáckých hvězd. Exmoderátorka Hlavních zpráv Gabriela Lašková (34) dala výpověď. Na obrazovky se totiž vracela Eva Hecko Perkausová (30) a Gábině bylo nabídnuto, aby moderovala bulvární pořad po Soukalové. To odmítla a odešla. Pár dní nato se o všem rozpovídala v našem pořadu Superchat.

Bylo to hodně narychlo, přeci jenom, sotva jsem se to dozvěděla já, tak to bylo hned ve všech novinách. A bylo to velmi emotivně náročné. Pro mě nebylo tak rozhodující, zdali bych chtěla ten pořad, ale zdali chci zůstat. A jelikož byly ty emoce silnější a po těch letech to bylo bolestivé, to přiznávám, tak jsem se rozhodla, že bych se tam v té situaci necítila dobře, a rozhodla jsem se, že zkusím štěstí jinde.“ Ke konci minulého roku se začalo na veřejnosti spekulovat o jejím možném návratu, zatím se nic takového ale neudálo a Gábina teď ohlásila těhotenství.

Anička Slováčková (28) má aktuálně nového partnera, který jí je velkou oporou během druhého boje s rakovinou, která se jí bohužel vrátila. V tomto případě je ale herečka velkou tajnůstkářkou. I své bývalé partnery vždy tajila. Připomeňme si únor 2017. Tehdy po měsících tajností představila svého tehdejšího přítele Filipa. Veřejnosti ho ukázala během jednoho slavnostního večera. To, jak to celé bylo, a další kauzy z minulých let si připomeňte v našem novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám