Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O lednu se v showbyznyse říká, že je to nejklidnější měsíc a skoro nic se neděje. Některé naše celebrity jsou ale výjimkou a umějí se i po Novém roce pořádně rozjet, proto je tu pořad Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím připomínáme peprné kauzičky z nedávné minulosti.

V lednu v roce 2020 se svět pomalu připravoval na pandemii koronaviru, ovšem některé celebrity musely řešit i jiné trable. Své o tom ví Lucie Vondráčková (44). Herečka a zpěvačka se před čtyřmi lety stala obětí podvodníků. Využili totiž toho, že se Lucka pyšní štíhlou postavou, a tak její fotky spojili s hubnoucím přípravkem. Umělkyni to naštvalo a nechala se slyšet, že jediné, co na tloušťku funguje, je makat a nejíst blbosti. Podobně zneužité byly i Patricie Pagáčová (35)Alice Bendová (50).

V loňském roce byl zase zneužit hitmaker Michal David (63), kterého podvodníci použili do reklamy na přípravky zlepšující sluch. Všem těmto celebritám se podařilo zajistit, aby tyto podvodné reklamy ze sociálních sítích zmizely.

Naopak v lednu roku 2021 zažil horkou chvíli Jiří Langmajer (57). Ukázal totiž to, co nechtěl. Manžel Adély Gondíkové (50) si založil Instagram a na prvním nahraném videu, kde se otužuje a vystupuje z bazénu, ukázal omylem své přirození. Ve zrychleném záběru bylo totiž pod ručníkem vidět vše. Při natáčení mu nedošlo, že si lidé dokážou záběr zpomalit a na vše se hezky podívat. Herec se nechal následně slyšet, že mu to nevadí a ať se na něho každý klidně podívá.

Před rokem šokovala národ Charlotte Štiková (27). Podařilo se jí totiž shodit 60 kg a svou novou postavičku jako lusk poprvé ukázala na veřejnosti, a to na večírku Playboye. Lidé si ji dokonce spletli s další Playmate.

Připomeňme si i skandál z ledna roku 2018. Známý český zpěvák čelil obvinění z napadení ženy. O koho šlo? To se dozvíte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám