Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spousta celebrit sice v lednu odlétá na dovolenou, smutno ale v českém šoubyznysu není… Ty, které zůstávají, se totiž dokážou postarat o pořádné skandály. V pořadu Flashback si připomeneme ty nejpikantnější z minulých let.

Dnes už jsou svoji, ale před deseti lety se Agáta Hanychová (38)Mirek Dopita soudili o péči o syna Kryšpína. Influencerka bojovala o to, aby dostala syna do výhradní péče, a to se jí splnilo. Dopita tehdy k soudu ani nedorazil, takže pro Agátu vše proběhlo hladce a bez zbytečných průtahů a komplikací.

Teď už ale nic z toho neplatí. Poté, co se Agáta a Mirek závěrem roku 2023 opět dali dohromady a vzali se, nám ukazují, jak harmonickou rodinku vytváří. Tak uvidíme, co všechno se Agátě stane v roce 2024.

Nikdo z nás snad nezapomene na leden roku 2015, kdy se o pořádný humbuk postaral zpěvák Petr Kolář (56). Koncert Milana Drobného, kam vyrazil, se pro něj na afterparty poněkud zvrtl. Kolář upadl na schodech a vyfotili ho s bílým práškem v ruce. Později přiznal, že se opravdu jednalo o drogy, ovšem se slovy, že netuší, jak se k němu onen sáček dostal. Od té doby zpěvák seká latinu, nebo to tak alespoň vypadá.

A vraťme se ještě do ledna v roce 2014. Linda Finková (55) poprvé veřejně přiznala, že už nějakou dobu randí s přítelem Milanem. Ještě dlouhá léta přitom měla zůstat provdaná za otce svých dětí Richarda Genzera (57), který už měl v té době také jinou přítelkyni. Manželé vše brali na pohodičku a rozvedli se teprve před rokem.

Další lednové skandály v českém rybníčku si připomeňte v novém díle pořadu Flashback.

Reklama

Další články

Načítám