Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naše celebrity se umí někdy postarat o pořádné rušno, proto je tu pořad Flashback, ve kterém si připomínáme s moderátorem Ondřejem Kočím to nejzajímavější z minulých let.

Na konci minulého roku se Agáta Hanychová (38) provdala za otce svého syna Kryšpína Miroslava Dopitu (39). Před devíti lety ale byla vdaná za Jakuba Prachaře (40) a v únoru v roce 2015 to mezi nimi pořádně vřelo. Sám Jakub zvedl telefon a zavolal do redakce Super.cz a přiznal krizi jejich manželství, protože modelka odletěla na nákupy do USA. Tam prý trávila čas s hokejistou Jiřím Tlustým. Kuba na vše přišel úplnou náhodou. Našel totiž paragon z jednoho amerického obchodu, který byl ale v jiném městě, než měla Agáta pobývat, a tak nevěra byla na světě.

Tuto krizi spolu ještě přečkali. O dva roky později se jim narodila dcera Mia, ale manželství přece jenom nevydrželo. Dnes je Jakub Prachař šťastný po boku herečky Sary Sandevy, Agáta má dceru dceru s Jaromírem Soukupem (55) a v prosinci se vdala za Miroslava Dopitu. Všichni tak s napětím očekávají, co se stane v životě Agáty tento rok.

Psal se únor 2018 a Monika Štiková (51), dnes Binias, lidem dokázala, že je zkrátka na zajíčky. V té době randila s o 18let mladším přítelem Danielem, který do své starší přítelkyně byl natolik zamilovaný, že jí věnoval dokonce auto za milion korun. Monika ale šokovala a záhy se s Danielem rozešla. Netrvalo ale příliš dlouho a opět se s ním dala do kupy. „Budu zkrátka žít,“ prohlásila na dotazy novinářů. Dnes již ale víme, že tento vztah nevydržel a Monika našla štěstí v náručí jiného zajíčka. Je vdaná za manžela Petra, který je o 24 let mladší než ona.

Před dvěma lety byli fanoušci Lely Vémoly (34) strachy bez sebe. Vnadná manželka slavného bijce Karlose veřejně přiznala, že poté, co přivedla na svět syna Rockyho, se musela vrátit do nemocnice a podstoupit operaci kvůli zdravotním problémům, které ji tížily po porodu. Injekce ani hormony jí totiž nepomáhaly. Blondýnka Super.cz přiznala, že jí dokonce hrozila otrava krve. Naštěstí vše dobře dopadlo a dnes Lela spokojeně září po boku Karlose Vémoly (38).

O pořádný šok se také postarala oblíbená seriálová herečka. Co přesně se stalo? To i více se dozvíte v novém dílu pořadu Flashback ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám