Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pomalu se loučíme s rokem 2023, který byl velmi pikantní. S moderátorem Ondřejem Kočím si proto v novém díle pořadu Flashback připomeneme největší letošní skandály v českém showbyznysu.

Co si budeme povídat, ale rozchod roku 2023 jasně vyhrála Agáta Hanychová (38) s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (55). Modelka a influencerka nejdříve tvrdila, jak našla muže svého života. Brzy otěhotněla, porodila dcerku Rozárku – a vztah šel náhle do kytek. Následovaly tahanice, Agáta se vyjádřila, že tento rozchod považuje za svou životní prohru. Přišlo i na deprese, ze kterých se ale brzo oklepala. Jaromír Soukup má navíc aktuálně starostí nad hlavu. Nebyl schopný vyplácet faktury a mzdy zaměstnancům, prodal půlku televize a nedávno si na něj posvítili i exekutoři, kteří mu kvůli dluhům zablokovali některé nemovitosti. Jaromír toto označil za administrativní chybu. Ovšem jen dva dny před Silvestrem Agáta všem vyrazila dech a vzala si Miroslava Dopitu, tedy otce jejího syna Kryšpína.

Další skandál, který otřásal naší společností, byl rozhodně milostný trojúhelník Kolečko (40), Vignerová (36)Nesvačilová (32). Nejdříve scenárista opustil matku svého syna, modelku Anetu Vignerovou a začal randit s Denisou. Šok přišel, když se společně ukázali na Českém lvu. Petr měl poraněnou ruku, kterou si pořezal během hádky s Denisou, prý kvůli zprávě od Anety, na kterou mu Denisa přišla. Galavečer proběhl 4. března, ovšem o deset dní později se za Kolečka v Českém Krumlově provdala Aneta Vignerová. Novomanželé o všem dlouho zarytě mlčeli a Denisa se z toho sesypala. V létě ale Super.cz herečka prozradila, že kdyby nějaký nový muž stál opravdu za to, na rande by už šla.

Herec a zpěvák Milan Peroutka (34) šokoval své fanynky. Přiznal se, že je gay, a ještě před oficiálním oznámením prasklo, že měl se svým partnerem svatbu na luxusním zámečku za Prahou. Kluci by chtěli do budoucna i miminko, zatím si ale rodičovství trénují na pejskovi.

Pořádně žhavo bylo i na televizních obrazovkách. Hned na začátku roku 2023 diváci sledovali velmi ostré VIP Prostřeno, kde se sešla Monika Binias (51), Sámer Issa (38), Richard Sacher, Marie Pojkarová a Jaro Smejkal (32).

Pro Moniku Binias byl nejhorší okamžik, když ji Sacher označil za starou šlapku, protože vytáhla u stolu mobilní telefon, a to prý proto, že lovila na aplikaci chlapy, i když je šťastně zadaná. Ta se k tomu Super.cz následně vyjádřila. „Urážel všechny. Mlátil do vánočky pěstmi a kluci se s ním asi pětkrát chtěli poprat.“ Po odvysílání Richard Sacher řekl, že to byla jen role, kterou měl od televize přidělenou.

Další největší kauzy letošního roku si připomeňte v posledním letošním díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám