Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I v předvánočním čase se naše celebrity v průběhu let dokázaly pěkně činit. V novém díle pořadu Flashback si s moderátorem Ondřejem Kočím posvítíme na to nejzajímavější, co se dělo v adventní době v minulých letech.

Pořádnou čočku v prosinci roku 2018 schytal v komentářích Tomáš Řepka (50), který si nechal na ruku vytetovat podobiznu své přítelkyně Kateřiny Kristelové (44). Lidem tato kérka připomínala spíš Simonu Krainovou (51) nebo Kateřinu Průšovou (40). Angličtináři mu navíc opravili chybně přeložený text, který má na paži také vytetovaný.

Když padla řeč na Simonu Krainovou, tak si připomeňme prosinec roku 2019. Na jejího manžela Karla Vágnera prasklo, že čelil více než milionové exekuci, která vznikla vyvrcholením sporů s bývalým společníkem ohledně jedné módní televize. Karel se k dluhu postavil jako chlap a tuto částku bývalému společníkovi vyplatil. Zároveň řekl, že exekuce nemá nic společného s jeho ženou.

A ve stejném roce se Lela Vémola (34), v té době ještě Ceterová, stala maminkou. Karlosovi (38) přivedla na svět dcerku, kterou pojmenovali Lili. O dva roky později se jim narodil syn Rocky. Karlos několikrát řekl, že by chtěl osm dětí, dvě má z předchozího vztahu, dvě s Lelou, a tak mu 4 ještě zbývají. Uvidíme, zdali mu toto přání Lela splní!

Adventní čas byl v minulém roce velmi náročný pro Halinu Pawlowskou (69). Ta se dostala do nezáviděníhodné situace. O co konkrétně šlo? To se dozvíte v našem novém díle pořadu Flashback, který si pusťte ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám