Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I na začátku prosince v roce 2017 se český showbyznys otřásal v základech. Proto je tu pořad Flashback, ve kterém s moderátorem Ondřejem Kočím tentokrát zavítáme o šest let zpátky.

Herečka Hana Gregorová (71)před šesti lety zažívala veřejnou ostudu. Rozešla se tehdy s přítelem Ondřejem Koptíkem, který je o 32 let mladší. Milenec se ale ze svého stesku vyzpovídal veřejně ve statusech na Facebooku. Tím se jí mstil a zároveň doufal, že se dají znova dohromady. Z toho ale Hana šílela a následně Koptíkovi pohrozila žalobou a odškodněním ve výši jednoho milionu korun. K tomu však nedošlo, pár se nakonec po půl roce praní špinavého prádla na veřejnosti usmířil. A jsou spolu dodnes.

Horké chvíle před šesti lety zažil exlunetic Martin Kocián (47). Ten si od soudu vysloužil roční podmínku s tříletou zkušební dobou, protože zmlátil svou tehdejší přítelkyni. Super.cz následně potvrdil, že doslova utekl z léčebny, kde si ho chtěli nechat, aby se zbavil závislosti na pervitinu. Fanynky také s napětím očekávaly, zdali plánovaný comeback skupiny bude i s Martinem. To se nakonec povedlo. Ovšem dnes už víme, že i když Lunetic někde vystoupí, tak jen ve třech, bez Martina.

Rušno bylo i mezi Jaromírem Jágrem (52) a jeho tehdejší přítelkyní Veronikou Kopřivovou (33). Blonďatá kráska tenkrát přiznala první krizi a prozradila zajímavé detaily o jejich vztahu. Co tehdy řekla? To se dozvíte v novém dílu pořadu Flashback ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám