Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další únorový Flashback je tu. S moderátorem Ondřejem Kočím si připomene zajímavé pikantnosti z let minulých, které se odehrávaly ve druhém kalendářním měsíci.

Dnes je Lucie Vondráčková (44) pyšná maminka dvou synů. V únoru v roce 2015 herečka fanoušky dojala fotkou, kde si drží bříško, když v šestém měsíci čekala syna Adama. V té době Lucka žila v Kanadě s dnes již bývalým manželem, hokejistou Tomášem Plekancem (41) a byli pyšnými rodiči synka Matyáše.

Dnes již víme, že manželství nevydrželo. Tomáš je šťastný po boku Lucie Šafářové (37) a Lucka je šťastná po boku MMA zápasníka Zdeňka Polívky. Co se týče Lucky a Tomáše, ohledně synů oba fungují na jedničku a dokážou se vždy domluvit. Jak nám sama herečka před Vánoci přiznala, kluci už jsou navíc natolik velcí, že si i sami řeknou, co zrovna chtějí.

Vzpomínáte si, jak se v únoru v roce 2015 Jiří Mádl (37) popral na plese v Bílině? Herec a režisér byl tehdy na onen ples pozván jako moderátor. Ve stejný večer jeho dnes již bývalá přítelkyně Eva Podzimková (34) zářila na Lvech a on podle drbů na onom maturiťáku flirtoval se studentkami, příteli jedné z nich se to nelíbilo a už se kluci prali. Jiří posléze už nikde na zábavách neflirtoval, ovšem vztah s Evou Podzimkovou, dříve Josefíkovou, mu ani tak nevydržel. Eva je dnes vdaná za scenáristu Matěje Podzimka a čeká druhé dítě. Jirka je také pyšným tatínkem.

Zavzpomínejme ještě na únor roku 2016. Dnes již bývalý prezident ČR Miloš Zeman se prudce opřel do tehdy nové přítelkyně legendárního Jaromíra Jágra (52). Džegr v té době začínal randit s Veronikou Kopřivovou (33) a exprezident se v jednom rádiovém rozhovoru nechal slyšet, že je to asi hokejistova patnáctá přítelkyně, a popřál mu, aby neměla náklady jako trysková stíhačka. Narážel tak na to, že se v té době o Veronice říkalo, že má zlatokopeckou povahu. Tato slova tehdy způsobila pěkný skandál ve společnosti. A jak je to dnes? Vztah jim nevydržel. Jágr má přítelkyni Dominiku a Veronika je pyšná maminka malé dcerky Elly, kterou má s dnes již bývalým partnerem Miroslavem.

Před devíti lety Česko řešilo i rozchod Leoše Mareše (48)Petry Faltýnové (46). Slavný moderátor se o všem rozpovídal do kamery Super.cz. Co tehdy řekl? To i více si připomeňte v novém díle Flashbacku.

Reklama

Další články

Načítám