Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naše celebrity se často dokáží postarat o pořádný rozruch. Proto je tu pořad Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím připomínáme události, na které by naše známé tváře nejraději zapomněly.

Moderátorka Iva Kubelková (46), jež v minulém roce ukázala ve StarDance, jak výbornou tanečnicí je, se pyšní dokonalými křivkami. Před čtyřmi lety, v lednu v roce 2020, právě na její výstavní tělo vsadili i hackeři. Na Facebooku se totiž tehdy objevily její nahé fotomontáže. Hacker se naboural do jejího profilu a tyto fejkové nahé fotky, kde byla pouze její hlava a nahé tělo jiné ženy, jí umístil na zeď. Šokována byla nejenom moderátorka, ale i fanoušci, kteří se Kubelkovou ihned snažili upozornit, protože jim bylo jasné, že se nejedná o realitu. Od té doby si Iva Kubelková dává pozor na své sociální sítě.

Připomeňme si i leden roku 2021. Svět už rok bojoval s pandemií covidu-19. Horké téma před třemi lety bylo očkování. A jak víme, toto téma je rudý prapor pro zpěvačku Ilonu Csákovou (53). Zpěvačka zostra vystoupila na Václavském náměstí v Praze proti tehdejší Babišově (69) vládě, kde zazpívala na demonstraci. Podle svých slov do písně vložila nejen srdce, ale i nevymytý mozek. Csáková vystoupila nejen proti tehdejším vládním nařízením, ale také právě proti očkování. Stejný postoj zastává i dnes. To potvrdila i během našeho rozhovoru v pořadu Superchat. „Kdybych se měla vrátit v čase, měla bych stejný postoj a stejný názor.“

A na leden v roce 2017 nikdy nezapomene krásná manželka tenisty Tomáše Berdycha Ester (31). Ta se totiž před sedmi lety v australském Melbourne podruhé narodila. Unikla totiž o vlásek řádění zabijáka. Vyrazila si na procházku městem a zamířila do místa, kde se stala obrovská lidská tragédie. Vrah tam při ujíždění policistům úmyslně najel autem do lidí, usmrtil čtyři a devětadvacet jich zranil. „Stalo se to těsně po tom, co jsem to místo opustila,“ svěřila se tehdy kráska Super.cz.

Ve stejném čase bylo pěkně živo i u Ornelly Koktové (31). Co přesně se u ní doma dělo? To i více se dozvíte v našem novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám