Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I na konci února v různých letech může být v českém showbyznysu opravdu rušno. Proto je tu pořad Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím připomínáme kauzy, na které by jejich aktéři nejraději zapomněli.

Lucie Bílá (58) je už několik let zamilovaná do svého přítele Radka Filipiho, který je o 17 let mladší než ona. Pojďme si ale připomenout konec února roku 2017. Tehdy Lucie poprvé veřejně přiznala, že je zadaná. „Mám to štěstí, že jsem potkala lásku svoji, kterou jsem si moc přála a mám se s ní moc hezky. Je to taková láska, kterou jsem v životě moc chtěla, tak uvidím,“ svěřila se tehdy novinářům. Poznali se na obnovené premiéře Carmen, když Lucie utíkala před davem novinářů a viděla namakaného Radka, za kterého se schovala. Ke konci roku 2017 se ovšem rozešli, ale o pár měsíců později se dali zase dohromady. A jak je to dnes? I po letech Lucie a Radek spolu stále září a zpěvačka nemůže být zamilovanější.

Připomeňme si i únor v roce 2019. Před pěti lety svou neskutečnou kuráž ukázal bývalý moderátor televize Prima - Tomáš Hauptvogel. Ten tehdy vyrazil se svou rodinou na exotickou dovolenou na Seychely, která se ale proměnila v drama. Někdo jim vykradl pokoj uprostřed noci, když v místnosti spali. Pachatel odcizil foťák, hodinky a dva telefony. Jelikož ale tamní policisté příliš akční nebyli, moderátor vzal spravedlnost do vlastních rukou. Vydal se s rodinou na další místa v pochybných čtvrtích. Nakonec zjistili identitu pachatele, kterou předali policii, a ti u něj našli odcizené věci. Tamní policie nakonec Tomášovi ještě poděkovala, protože už rok neměli proti tomuto recidivistovi jakékoliv důkazy k jeho předchozím krádežím. Jelikož byl v podmínce, šel si sednout.

Za zmínku stojí také skandál, který otřásl společností na konci února v roce 2018. Před šesti lety bylo pořádné haló mezi Jakubem Prachařem (40)Leošem Marešem (48). Prachař se tehdy se svou ženou Agátou Hanychovou (38) vysmál slavnému moderátorovi. Kuba si do Leoše rýpnul kvůli tomu, že zveřejnil dopis svého šestnáctiletého fanouška a slíbil, že vystoupí na jeho maturitním plese, a dokonce ho odmoderuje, a to vše zadarmo.

Prachař pak toto gesto na sociální síti zparodoval. „Právě jsme se vzali a letíme do Košic na svatební cestu. Kdyby nějaké gymnázium chtělo odmoderovat maturiťák, tak to máte letos zadarmo. Protože jsem dobrá duše. Pište. První vyhrává. Jo a zazpívám. Taky zadarmo,“ napsal tehdy Jakub Prachař. Samotného Mareše tato parodie pobavila, od sledujících ale Kuba tehdy dostal pořádnou čočku.

Na dění na konci února v roce 2017 nikdy nezapomene slavná slovenská moderátorka, která byla požádána o ruku přímo v živém televizním vysílání. Následně ale nenosila snubní prsten. Proč? To i více se dozvíte v našem novém dílu pořadu Flashback ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám