Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu nový díl pořadu Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím připomínáme nejpikantnější kauzy z českého šoubyznysu. Tak schválně, na které z nich jste už zapomněli?

V březnu před 11 lety společnost řešila rvačku Leoše Mareše (48) v baru v centru Prahy. Popral se s manželem Petry Faltýnové (46), se kterou tehdy randil. Brunetka sice už s manželem rok nebyla, ale stále ještě nebyli rozvedeni. Když se tak Leoš a Simon potkali nad ránem v jednom proslulém pražském baru, ani se nepozdravili a rovnou na sebe vlítli. „Jednou to přijít muselo, vyřešili jsme to,“ sdělil o pár dní později médiím slavný moderátor.

A jak je to dnes? Všichni víme, že Petře a Leošovi vztah nevydržel. Moderátor má svou ženu Moniku (43), se kterou mají holčičku Alex.

V březnu v roce 2017 se zpěvačka Lucie Bílá (58) musela veřejně vypořádat s minulostí svého tehdy nového partnera Radka Filipiho, se kterým je dodnes. Na scéně se totiž objevila Radkova ex Veronika, kterou měl dokonce požádat o ruku. Veronika tvrdila, že Radek s ní trávil Vánoce v době, kdy už se seznamoval s Lucií. Několikanásobná zlatá slavice se tak rozhodla a promluvila o ženě veřejně.

„Tato slečna mě i Radka vydírala hloupostmi už dávno. Pravdou je, že spolu krátký příběh prožili, ale ten už skončil. Co jiného k tomu dodat. Snad jen to, že jí oba přejeme jen to dobré.“ A jak je to dnes? Lucie a Radek jsou i po letech do sebe zamilovaní jako dva puberťáci.

Je to už 11 let, kdy Daniela Písařovicová (45), dnes Brzobohatá, zažila perné chvíle. V březnu v roce 2013 se stěhovala do nového bytu a během náročného procesu přišla o svůj notebook, ve kterém měla uložené veškeré osobní fotky. Ano, v té době ještě nefrčely online uložiště telefonů, paměti byly malé a lidé si vše zálohovali.

Moderátorka si posléze posteskla Super.cz, že tam měla například fotky z dovolených za posledních pět let. O deset let později už takový problém řešit nemusela. Loni se sestěhovala dohromady s dnes již svým manželem Ondřejem (41) a během stěhování se ani jednomu nic důležitého neztratilo.

Jsou to dva roky od doby, kdy herečka Veronika Žilková (62) oznámila veřejnosti zprávu, díky které se roztočil kolotoč skandálů a velkých pikantností. O co šlo? To i více z českého šoubyznysu si připomeňte v novém díle pořadu Flashback.

Reklama

Další články

Načítám