Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu nový díl pořadu Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím opět připomeneme zajímavé kauzy, které svého času rezonovaly českou společností. Schválně, na kolik z nich jste již zapomněli?

Před pěti lety Česko řešilo Vlaďku Erbovou (42)Tomáše Řepku (50). V těchto dnech v roce 2019 totiž probíhal ostře sledovaný soudní proces. U Městského soudu v Brně se projednávalo zanedbávání fotbalistovy vyživovací povinnosti na jejich syna Markuse. Když se spolu rozváděli, uzavřeli dohodu, podle níž měl být Markus zajištěný. Tomáš tehdy ale přestal plnit své povinnosti kvůli nepříznivé finanční situaci a vše skončilo u soudu. Řepka se tehdy kamerám vyhnul, Erbová se ale Super.cz přímo v budově soudu rozpovídala a podělila se o své tehdejší dojmy.

Jak to celé dopadlo? O rok a půl později soud Řepku zprostil návrhu na potrestání za zanedbání povinné výživy. Podle soudce trestnost činu zanikla. Řepka totiž uhradil dlužné výživné, poslal za každý měsíc dva tisíce korun. Dnes také víme, že Řepka ale nakonec stejně skončil ve vězení, ale to už je zas jiná kauza, kterou si připomene v dalších dílech.

Na začátku března v roce 2020 Česko řešilo začínající pandemii covidu-19, ale také to, že se herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) ostře pustila do tenisty Lukáše Rosola (38). Zastala se tak jeho exmanželky Míši Ochotské, protože sportovec svou bývalou ženu označil za lascivní, protože Míša si dala na Instagram svůdnou fotku z postele, kde byla oblečená jen do pánské košile. Lukáš jí napsal, že by jako matka měla mít soudnost a zodpovědnost a respekt k synovi, který tyto lascivní fotky může najít na internetu. To zvedlo ze židle Evu Burešovou. „Co je podle mě horší, je vyjadřování otce k fotce matky jejich syna. Syn by určitě v budoucnu ocenil milé, laskavé chování plné podpory a lásky. Z toho si odnese určitě více. Snad se cítíte lépe, když jste se takto ‚dospěle‘ vyjádřil.“ Co si budeme povídat, ani dnes Eva a Lukáš nejsou žádní přátelé.

Ve stejné době byly v šoku i fanynky Martina Maxy (63). Zpěvák měl totiž autonehodu. Střetl se s kamionem. Stalo se tak během jízdy v Českých Budějovicích. Naštěstí to odnesly jen plechy a zpěvák z této nehody vyvázl bez zranění. Maxa fotku svého havarovaného stříbrného auta sdílel na sociální síti hlavně proto, aby si ostatní lidé dávali na silnicích daleko větší pozor.

Naopak před pěti lety si mohl oddechnout moderátor Honza Musil (56). Dva měsíce po úrazu páteře ho lékaři konečně propustili z nemocnice. Co přesně se mu tehdy přihodilo? To i více si připomeňte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám