Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu další díl pořadu Flashback. S moderátorem Ondřejem Kočím si opět připomeneme důležité události v českém showbyznysu, které v minulých letech řešil snad každý. A že je stále na co vzpomínat.

Před šesti lety způsobila Veronika Žilková (62) svým fanouškům pořádný šok. Herečka je známá tím, že je velmi aktivní na svém Instagramu, kde sledující informuje o všem možném. Tehdy je ale zasáhla zprávou, že je v nemocnici. Následně Super.cz přiznala, že je hospitalizována s pásovým oparem a všichni jsou na ni moc milí. Nejčastějším podnětem tohoto onemocnění je oslabení imunity, stres a únava. V té době nebyla ještě její dcera Kordula (18) plnoletá, a tak v době hereččiny hospitalizace se o ni starala její starší sestra Agáta (38). Dnes víme, že Veronika rozhodně nepolevuje. Točí, hraje, je velmi aktivní na Instagramu a se svou rodinou dál vládne českému bulváru.

A pojďme do roku 2015. Před devíti lety národem otřásla zpráva, že herec a dabér Martin Dejdar (59) má po osmimilionovém dluhu, který splácí od roku 1999 za film Panství, další obrovskou exekuci, a to ve výši 750 tisíc korun. Herec se k tomu tehdy vyjádřil, že vše souvisí se zmíněným filmem a více už se nechtěl vyjadřovat. Dnes je herec ukázkou toho, že i z takových problémů se člověk může vyhrabat. Dál dělá bravurně svou práci a fanoušci si bez něj nedokážou představit oblíbený seriál Specialisté.

Zůstaňme ještě v roce 2015. Hudebník Ondřej Brzobohatý (41) před devíti lety vyděsil fanoušky. Se svou kapelou měl na 205. kilometru dálnice D1 nebezpečnou autonehodu. Vše vzniklo kvůli tomu, že vepředu jedoucímu nákladnímu vozu zkolabovalo řízení, vjel do pruhu, v němž jeli hudebníci, kteří neměli šanci zareagovat víc než jen přibrzděním, a do náklaďáku narazili. Ondrův kolega si poranil nohu a sám Ondra si přivodil jen malé zranění, zato velmi kuriózní a intimní. Odřel si totiž zadek. Informaci následně glosoval médiím. V té době byl ještě po boku Táni Kuchařové (36). Dnes už víme, že toto manželství nevydrželo. Ondřej je už ženatý s moderátorkou Danielou Brzobohatou (45) a prasklo na něj, že se rád předvádí jako drag queen, tedy v převleku za ženu. Říká si Tiffany Richbitch.

Lidé také už nikdy nezapomenou na to, když šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (67) oznámil velkou radostnou novinu. O co konkrétně šlo? To se dozvíte v našem novém dílu pořadu Flashback ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám