Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu pátek a s ním je tu další díl pořadu Flashback s moderátorem Ondřejem Kočím. Pojďme si tak připomenout, co se odehrávalo v českém showbyznysovém rybníčku v polovině dubna různých let.

Před třemi lety fanoušci Evy Podzimkové (34), tehdy ještě Josefíkové, prožívali to, že jejich oblíbená herečka oznámila těhotenství. V bříšku nosila dcerku Lotu. Sympatická brunetka si díky natáčení seriálu Slunečná mohla vyzkoušet porod nanečisto. Její postava totiž rodila, a jak pak herečka s humorem řekla, alespoň si mohla udělat představu, co ji za pár týdnů čeká.

Nyní, po třech letech, Eva čeká další dítě, jak nám prozradila v lednu během natáčení našeho pořadu Superchat. „Já i manžel máme sourozence. Oba máme sestru, takže pro nás bylo naprosto přirozené uvažovat o tom, že budeme čtyři. A vlastně se to už děje a ten sourozenec brzy přijde,“ svěřila se nám herečka s krásnou novinkou.

Je to už devět let, co by se v divácích televize Prima krve nedořezal. Tehdejší moderátor Hlavních zpráv Tomáš Hauptvogel měl vážnou nehodu na motorce. Při cestě do televize se srazil s protijedoucím osobním vozem. Byl rovnou převezen na operační sál. Lékaři mu zjistili otevřenou zlomeninu ruky a kotníků. Hlava ani páteř naštěstí poraněny nebyly. Na moderátorském křesle ho do jeho návratu nahradil kolega Pavel Štrunc.

Před rokem ukázal zpěvák Michal Hrůza svou odvahu. Zpacifikoval totiž třiadvacetiletého násilníka, který na Praze 6 napadl pět žen a dvě děti. Mezi napadenými byla i Hrůzova manželka. „Běžel jsem po protějším chodníku. Když jsem usoudil, že bych mohl mít fyzickou převahu, přeběhl jsem silnici, z boku jsem ho napadl a zpacifikoval,“ popisoval událost Hrůza. Policii zavolali lidé, kteří byli incidentu přítomni. Zpěvák počkal na příjezd hlídky a násilníka jí předal.

Loni si z fanoušků vystřelil Jakub Prachař (40) se svou krásnou přítelkyní Sarou Sandevou (26). O co šlo? To i více ze světa českého showbyznysu si připomeňte v dalším díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám