Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu pátek, a to znamená, že je tu nový díl vašeho oblíbeného pořadu Flashback. I tentokrát si připomene s moderátorem Ondřejem Kočím zajímavé kauzy z let minulých, které svého času řešil snad každý.

Psal se konec března roku 2021 a svět už přesně rok bojoval s pandemií covidu. Agáta Hanychová (38) měla jiné starosti. Oznámila veřejnosti, že jí nevyšel vztah s tehdejším přítelem truhlářem Adamem Raiterem. Po rozvodu s Jakubem Prachařem (40) tak hledala toho pravého a nic jí nevycházelo.

A jak je to dnes? Modelka má další dítě, dcerku Rozárku, s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (55) a na konci minulého roku si Agáta vzala otce svého prvního dítěte Mirka Dopitu (39).

Na konci března v roce 2018 přišel šok pro fanoušky herečky a zpěvačky Evy Burešové (30). Po třech letech působení v Divadle Radka Brzobohatého byla z tohoto divadla vyhozena. „Dostala jsem od vedení divadla výpověď jen pár dnů před odehráním svého posledního představení. Zavolali mi to,“ svěřila se tehdy Eva Super.cz. Divadlo se k ráznému kroku rozhodlo, protože Eva začala zkoušet i s Hanou Gregorovou (71), tedy bývalou majitelkou tohoto divadla, a tak důvodem bylo především jednání proti zájmu Divadla Radka Brzobohatého. Dnes Evu Burešovou lidé mohou vidět například v Hudebním Divadle Karlín.

Je tomu sedm let, co Česko řešilo rozvod Leoše Mareše (48) a jeho ženy Moniky (49). Sympatická blondýnka se následně poprvé od oznámení šokující zprávy objevila na veřejnosti. O konci manželství se jí moc mluvit nechtělo, prozradila jen, že dál bude nosit manželovo příjmení.

Nemění se vůbec nic. Beru to jako formalitu, neřeším to. Není co říkat. Jsem úplně v pohodě, Leoš taky, na všem jsme se dohodli, není o čem mluvit. Marešová zůstanu kvůli dětem,“ svěřila se tehdy Monika Super.cz. A jak je to dnes? Leoš je ženatý s jinou Monikou (43), se kterou má malou dcerku Alex, a se svou bývalou ženou Monikou perfektně vychází a při výchově jejich dvou synů se vždy na všem domluví.

Před pár lety fanoušky herce Petra Rychlého (58) šokovalo, že jejich oblíbený představitel doktora Mázla z Ordinace v růžové zahradě 2 přiznal dluhy. O co šlo? To i další dění v českém showbyznysu si připomeňte v novém díle pořadu Flashback ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám