Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velikonoce jsou tu a i o těchto svátcích se naše celebrity dokáží pěkně činit. Pojďme si s moderátorem Ondřejem Kočím připomenout v dalším díle vašeho oblíbeného pořadu Flashback ty nejzajímavější velikonoční momenty z let minulých.

Nikdo z nás asi nezapomene na Velikonoce v roce 2019. Před pěti lety totiž Dáda Patrasová (68) ukázala, jak se na tyto svátky dokáže odvázat. Trávila je se svým tehdejším italským milencem Vitem a na Instagram si dala velikonoční přání, k němuž zněla veselá píseň a obraz Patrasové se prolínal s kraslicemi a srdíčky. Nechyběla ani zaječí ouška, díky kterým Dáda ihned získala přezdívku „Sexy ramlice“.

Velikonoční Dáda Patrasová

Ve velikonočním Flashbacku si připomeňme i naší největší hudební hvězdu, Karla Gotta (†80). Ten nás navždy opustil prvního října 2019 a na Velikonoce v roce 2022 Ivana Gottová (48) sdílela na Mistra krásnou vzpomínku. Zveřejnila totiž fotku jeho posledních Velikonoc z roku 2019, které zpěvák trávil na své chalupě v Doubici společně se svými vnuky. A zapojil se do tradičních zvyků. Učil je uplést pomlázku.

Před čtyřmi lety Eva Decastelo (45) šokovala veřejnost traumatickou vzpomínkou z dětství, která jí už navždy zkazila Velikonoce. Stalo se to, když jí bylo pět. Šla totiž s maminkou po Litoměřicích za babičkou. Bylo už po poledni, takže koledníci už by šupat neměli. Cestou ale dámy potkaly bandu opilých koledníků a ti je začali pronásledovat až do domu k babičce. Moderátorka si dodnes pamatuje, jak ji maminka chránila, aby ji opilí koledníci neřezali. V opilosti zkrátka neznali míru.

Jak je to dnes? Zpátky k Velikonocům Evu dovedla rodina. Její děti totiž začaly chodit na pomlázku ke kamarádům a spolužákům, a tak těmto svátkům oblíbená moderátorka zkusila dát druhou šanci.

A na Velikonoce před deseti lety nikdy nezapomene herečka Alice Bendová (50). Ta totiž skončila v nemocnici a musela podstoupit operaci. O co tehdy šlo? To i další zajímavé okamžiky si připomeňte v našem novém Flashbacku ve videu nahoře.

Reklama

Další články

Načítám