Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stylista Filip Vaněk (46) v novém díle pořadu Fashion Boss zhodnotil dvě události plesové sezony, a to Česko Slovenský a Český ples. Jak si hvězdy vedly? S chválou tentokrát hvězdný stylista rozhodně šetřil.

„Víc než plesy to na mě působilo jako kongresy porno průmyslu. Byly to opravdu plesy?“ řekl moderátorce pořadu Gabriele Wolfové Vaněk.

Nejvíce to schytaly Dominika Myslivcová (29), Taťána Makarenko (34), Tereza Mátlová (48) nebo Missky Nikola Uhlířová a Kristýna Malířová. Jednoznačně nejhorším modelem letošní plesové sezony pro něj byl ale model návrhářky Vandy Jandy.

„Mám Vandu rád, jsme kamarádi. Ale nemůže chodit na plesy v podprsence a spoďárech. Kdyby si sundala tu tylovou sukni, tak to jsou plavky. Neladí s tím ani ikonická kabelka, ta není plesová. Nechoďte takhle na plesy, ani když máte výstavní prd*l jako Vanda. Nic horšího jsem na plese neviděl. I ta Hanka Kynychová loni na plesech na tom byla o chlup líp. Tohle je za mě postrach plesů,“ řekl drsně Vaněk na adresu své kamarádky.

Jak u něj obstály další hvězdy, se podívejte sami.

Reklama

Další články

Načítám