Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tu další díl pořadu Fashion Boss. A právě včas. Plesová sezona je totiž v plném proudu a nejen slavným osobnostem se může přihodit nějaké to faux pas, když si špatně vyloží předepsaný dress code. Nejste si jisti, co se na ples ještě hodí, a co už ne? Hvězdný stylista Filip Vaněk vám to vysvětlí na modelech českých celebrit z posledních let.

Co je mu trnem v oku? Plavací rukávky a koupací čepice Gabriely Partyšové, ale i obojek a peří Petry Eliáš Volákové. Filip ale není žádný morous, který umí jen kritizovat, několik hvězd se od něj dočkalo i pochvaly, a to právě třeba Petřin manžel, bývalý hokejista Patrik Eliáš.

Foto: Herminapress
Gabriela Partyšová na Plese jako Brno v roce 2020
Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Petra Voláková a Patrik Eliáš, za smoking dostal Patrik pochvalu

Svůj názor ale řekl i na nošení bílé barvy na ples, nejvíce se ale pozastavoval nad tím, proč některé dámy ze svých více či méně dokonalých těl ukázaly až tak moc. Nele Slovákové (34) a Karolíně Ludvíkové sice postavu pochválil, jejich průsvitné modely už ale dle jeho názoru byly na plesy příliš vulgární. Za rámeček si jeho hodnocení nedá ani cvičitelka Hanka Kynychová. Té zkritizoval hned dva modely a ani na jednom nenechal nit suchou! Kritikou tentokrát nešetřil ani na její figuru.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Hana Kynychová, Český ples 2023
Foto: Herminapress
Hana Kynychová, Český ples 2022

A čekalo ho i jedno překvapení - k ohodnocení dostal i jeden velmi extravagantní model, který by si na ples vzal asi málokdo…

Reklama

Další články

Načítám