Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdný stylista Filip Vaněk (46) se pustil na tenký led. V našem pořadu Fashion Boss zhodnotil modely prezidentského páru Petra Pavla a jeho manželky Evy. Jak se jim v oblékání daří? Co považuje Vaněk za přešlap a co naopak pochválil?

„Většinou hodnotíme celebrity, tohle je trošku jiná liga. Půjdu po technické stránce stylingu. Prezidentský pár není o módních trendech. Je to o tom, jak to celkově působí, jestli je to kultivované, jestli je tam nějaká chyba,“ řekl v pořadu Fashion Boss Vaněk.

„Je to obrovský posun k lepšímu proti bývalému prezidentskému páru. I když jsou tam chyby, posun je vidět,“ řekl na úvod Vaněk. I tak ale přišla i kritika. Například na kvalitu látky a zmačkaný outfit první dámy při vystupování z auta na slavnostní příležitost.

„Není dobré, aby muž byl sladěn s ženou v páru. Není žádoucí, aby kravata ladila k oblečení partnerky. Je to přežitek. Bylo by dobré, aby se na tento detail jejich tým vyprdnul,“ říká rázně Vaněk.

„A vídáme ji v lepších účesech. Kadeřnici ujela ruka nebo chyběla,“ dodal Vaněk hned k prvnímu modelu.

Co dalšího Vaněk prozradil o oblékání prezidentského páru? To se dozvíte v našem pořadu Fashion Boss.

Reklama

Další články

Načítám