Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na chvíli vypnout a zrelaxovat se rozhodla Lucie Bílá (58). Zpěvačka měla nabitý podzim stejně jako konec roku, a na odpočinek tak nezbýval čas. S partnerem Radkem Filipim až nyní našla chvilku na to, aby si pár dní oddychla.

Z dovolené v Rakousku sdílel její partner Radek Filipi společný snímek. Zamilovaný pár se jen v županech směje do objektivu. Radek pak k fotce se svou láskou připsal romantický vzkaz „L + R = VŠL, velká šílená láska,“ dodal k fotce z wellness pobytu, kde tráví společnou dovolenou.

Ze snímku byli fanoušci zpěvačky okamžitě unešení. „Jste nádherní! Užívejte co nejvíc dovolenou,“ připsala jedna z fanynek. „Nádherná dvojka, holubičky moje, tak si to spolu dobře užijte,“ stálo v další z mnoha zpráv. „Vy dva jste nejkrásnější pár v šoubyznysu,“ napsal fanoušek k fotkám Lucie Bílé s přítelem.

Zpěvačka vedle svého partnera září už několik let, a jak sama tvrdí, doufá, že už jim to vydrží navždy. „Máme se rádi a to už je neměnné, je to láska za odměnu a doufám, že už je poslední,“ svěřila se Super.cz Lucie Bílá.

Reklama

Další články

Načítám