Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud se o někom dá říct, že zraje jako dobré víno, tak je to určitě Lucie Bílá (58). Na posledních fotkách, které sdílela na sociální síti, zpěvačka vypadá neuvěřitelně. A její recept? Samozřejmě hlavně láska a také absence cukru.

Lucie Bílá má za sebou náročný rok, a to jak po pracovní, tak po soukromé stránce. Divadlo, koncert ve Státní opeře, natáčení videoklipů, vánoční turné. Zpěvačka sama prozradila, že potřebovala více energie, a tak se vzdala sladkého. „Já jsem se rozloučila s cukrem, ani to nijak nebolelo, ale tmavou čokoládu ke kávě, to si dám ráda, ale jinak sladkému neholduji,“ řekla už na podzim Super.cz. V soukromí podporovala přítele Radka Filipiho, který se potýkal se zdravotními neduhy se zády, podstoupil dvě operace a byl třikrát hospitalizován.

V novém roce je už snad ale všechno dobré a zpěvačka si se svým přítelem opět může užívat života. To ukázala i během procházky po centru Prahy, kde se se svým protějškem i vyfotila a snímek sdílela na sociálních sítích. „Láska,“ připsala si k fotce a nechybělo ani označení „rande“. Následoval další snímek, který si před orlojem na Staroměstském náměstí vyfotila Lucie sama jako takzvané selfie a svým úsměvem a velmi mladistvým vzhledem ohromila mnoho svých fanoušků.

„Jak může někdo vypadat pořád tak skvěle,“ píše například jedna z nich. „Vy jste tak nádherná,“ zní další z komentářů a stejných se pod snímek objevuje celá řada. „Lucinko, z vás vyzařuje tolik štěstí. Je vidět, že jste velmi šťastná. A to vám mooooc přeji. A vážím si vás za to, že jste hrdá na svoji zem a že máte vlastenecké cítění,“ přidává se jiná a reaguje na popisek u snímku, kam zpěvačka napsala, že miluje naši zem.

Někdo z fanoušků se ptá i na to, jak je možné, že Lucie nemá na obličeji žádné vrásky. Odpovědí může být kosmetická péče, možná i úprava fotky, divy ale určitě dělá i absence cukru a samozřejmě také láska, které je zpěvačka stále plná. A samozřejmě také přítomnost syna Filipa, který se po pobytu ve Francii vrátil zpátky do Čech a o kterém Lucie před pár měsíci prozradila, že s ní pracuje v divadle.

Reklama

Další články

Načítám